Yeni Yunus Emre için geri sayım

Kocasinan Belediyesi'nin Yunus Emre Mahallesi'nde yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Yunus Emre Mahallesi'ni, Yeni Kocasinan'a yakışır hale getiriyoruz.' dedi.

Yeni Yunus Emre için geri sayım

Kentsel Dönüşüm Projeleriyle birlikte hem Kocasinan’ın çehresini değiştirdiklerini hem de Kayseri’ye yakışır bir ilçe inşa ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Her bir adımını kontrol ettiğim kentsel dönüşüm çalışmalarımızı tamamlayarak, Yeni Kocasinan'ı inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yeni Kocasinan için hassasiyetle çalıştıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı geleceğe taşımak için dönüşüme büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, “Kocasinan Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre’deki kentsel dönüşüm bölgesinde çalışmalarımız hız kazandı. Projemiz, Kayseri’de en geniş kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden biridir. Çevre düzenleme çalışmalarının kesintisiz devam ettiği bölgeye 32 bin metrekare park alanı kazandırıyoruz. 13 bin metrekare yürüyüş yolu ve 15 bin metrekare otopark alanı yapıyoruz. Ayrıca bu bölgeye hizmet edecek modern sosyal tesisin mülkiyetini oluşturmuş olacağız. Kentsel dönüşüm çalışması kapsamında Yunus Emre, Gaziosman ve Yavuzlar Bölgesi’ne bir sosyal tesisi kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

>>Kurumsal Haber