Gülşen Büyükçekiç

Sarımsaklı Barajı'ndayız..

Gülşen Büyükçekiç

Merhabalar…
Kayseri’nin merkezine 30 km uzaklıkta bulunan Sarımsaklı Barajındayız.
Sarımsaklı Barajı, doğaseverler için harika bir gezi noktası. Barajın etrafında yemyeşil bir manzara, kuş sesleri ve temiz hava sizi karşılıyor. 
Geniş bir alana sahip olan bu mesire alanında piknik yapabilir, balık tutabilir, yürüyüş yapabilir veya bisiklete binebilirsiniz. Oturmanız için içerisinde kamelyalar mevcut. Mangalınızı sizin götürmeniz gerekiyor. Yerde ateş yakmak yasak ama mangalınızın üzerinde ateş yakabiliyorsunuz. Tertemiz bir havada kuş sesleriyle baraj manzarasına uyanmak isterseniz de çadır kampı yapabilirsiniz.
Mesire alanının içerisinde birçok ihtiyacınızı bulacağınız bir büfesi, oyun parkları, mescidi ve lavaboları da mevcut.  Baraj manzarasına karşı kurulmuş yetişkinler için olan salıncaklarda doğanın ve manzaranın tadını çıkarabilir kitabınızı okuyabilirsiniz.
Barajda balık tutmak için izin var ama suya girmek yasak. Yoğunluktan etkilenmemek adına fırsatı olanların hafta içi gitmesini öneririm. 
Hoşçakalın…

Yorumlar 1
Erciyes dagi 07 Temmuz 2023 17:55

Sayin. HANIM.EFENDI TAMDA ANLATILDIGIBI.DEGIL ARTILARI.POSITIF YONLERINI.YAZMISSIN AMA.EKSILERINI.NAGATIF.YONLERINI.YAZMAMISSIN........TEMIZLIK.0000 VE.AYRIYETEN YUKSEKSEKSESLE KONUSAN.SAYGIDEGER ROMAN. VATANDASLARIMIZI. VE SURIYELILERI YAZMAMISSIN..DOSCA SELAMLAR HOLLANDA

Yazarın Diğer Yazıları