Yaw Ackah'tan sevindiren Haber – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da başarılı orta saha oyuncusu Yaw Ackah, Gana milli takımı tarafından takibe alındı. Bu haber sarı-kırmızılı camiada sevince yol açtı. Ganalı, bu sezon gösterdiği performansla formayı kaparken, geçtiğimiz yılki süresini şimdiden geçti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Yaw Ackah'tan sevindiren Haber – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Yaw Ackah, sevinci yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımın genç orta sahası gösterdiği performansla teknik direktör Recep Uçar’ın gözüne girebilmeyi başardı.

Artan performansıyla dikkat çeken Ackah, Ganal milli takımı tarafından takibe alındı. Bernard Mensah’ın da yer aldığı Ganalı, her ne kadar da Beşiktaş maçında etkisiz olsa da, geçmiş yıllara oran büyük bir gelişim gösteriyor. Oynadıkça tecrübe kazanan Ackah, hırs ve isteğiyle taraftarın en sevdiği oyuncular arasında yer aldı. Ganalı, agresif oyununu teknik ile birleştirerek, savunmanın yanı sıra hücumda da etkili olabiliyor.

Yaw Ackah'tan sevindiren Haber – Kayserispor Haberleri

Dikine oynadığı zaman rakiplerine zor onlar yaşatan Ackah, savunmama da alanında en sert oyuncu pozisyonunda bulunuyor. Bu sezon 6 Süper Lig maçında boy gösteren Ganalı, 472 dakika ter döktü. Ackah’ın artan performansı yönetim ve teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Ackah, Kayserispor’da oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve takımın başarısı için elinden geleni yaptığını dile getirdi.
Ganalı şimdiden geçen sezonki performansını geride bıraktı. Başarılı futbolcu geçtiğimiz sezon 15 maça çıkmış ve 418 dakika ter dökmüştü.