Yakında açılıyor - Herkesin gözü burada olacak

Kayseri'de 27-29 Ekim tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Kayseri Gastronomi Günleri düzenlenecek. Kayseri'nin yöresel lezzetlerini, ünlü aşçılarla tanıtacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yakında açılıyor - Herkesin gözü burada olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kadim medeniyetlerin başkenti olarak bilinen Kayseri'de gerçekleşecek olan Gastronomi Günleri için tüm vatandaşları davet etti.

27, 28 ve 29 Ekim tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan etkinlikte, Kayseri'nin birbirinden lezzetli yöresel yemekleri, ünlü aşçıların, yerel maharetli elleriyle hizmete sulunacak. . 'Her şey Kayseri için' diyen Başkan Büyükkılıç, bu özel etkinlikte Kayseri'nin zengin mutfak kültürünü tanıtmayı ve yerel lezzetlerin tadını çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Yakında açılıyor - Herkesin gözü burada olacak

Büyükkılıç, 'Kadim medeniyetlerin başkenti Kayseri’de Gastronomi Günleri başlıyor.. Birbirinden lezzetli yöresel yemekler ünlü aşçılarımızın, gastronomi derneklerimizin ve yerel işletmelerimizin maharetli elleriyle buluşuyor. Tüm hemşehrilerimizi 27, 28, 29 Ekim’de Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek Kayseri Gastronomi Günleri’ne bekliyoruz.  Her şey Kayseri için' ifadelerini kullanarak, vatandaşları davet etti.