Yahyalıspor'da hareketlilik

Süper Amatör Küme ekibi Yahyalıspor, yeni sezon öncesi transferlere başladı. Bombaları bir bir patlatan ekip, yeni sezona en erken başlayan ekiplerden biri oldu. Yeşil-beyazlı takım, takviyelere ilerleyen günlerde devam edecek.

Yahyalıspor'da hareketlilik

Yeni sezonun başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen, transferlere başlayan Yahyalıspor, kadrosunu şekillendirmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip,  öncelikle iç transferde Nurhak Özel, İbrahim Şimşek ve Emre Özcan ile yeniden anlaşma sağladı. Ardından Boğazlıyan Sağlıkspor’dan Kaleci Mehmet Akbaş ile anlaşan Yahyalı ekibi, daha önce Yahyalıspor’da oynayan orta sahanın dinamosu Hasan Yazgan’ı yeniden kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlı takım, Kayserigücü’nden de Hüseyin Uçar’ı kadrosuna kattı. 

Yahyalıspor'da hareketlilik
PANTER TEKNİK HEYETTE
Daha önce Yahyalıspor’da forma giyen Panter lakaplı Mehmet Akpınar, şimdi ise teknik heyette Mehmet Susamış’ın yardımcılığını yapacak. Yeniden yuvaya dönen Akpınar için bir açıklama yayınlayan Yahyalıspor, “Evine Tekrardan Hoş geldin Panter... Kulübümüz geçmiş sezonlarda formamızı terletip Yahyalı için büyük başarılara imza atmış, yahyalının evladı gibi sevilen, Yahyalıyı evi gibi gören Mehmet Akpınar ile yeni sezonda Yardımcı Antrenörlük görevinde anlaşma sağlamıştır. Yahyalı Ailesine hoş geldin Hocam “ ifadelerini kullandı.

Yahyalıspor'da hareketlilik
“PLANLAMAYI SEZON İÇİNDE YAPTIK”
Takviyeler hakkında açıklama yapan antrenör Mehmet Susamış,” Ligi en erken açan ekip olduk. Planlamayı sezon içerisinde yapmıştık. Lig biter bitmez kafamızdaki planı harekete geçirdik. Yeni sezonda iddialı bir Yahyalıspor kuracağız. Geçen sezon iyi mücadele verdik iyi bir noktada bitirdik ligi. Yeni sezonda Yahyalıspor’da en iyi yerlere hak ettiği yerlere getirmek için mücadele vereceğiz.” dedi.