WhatsApp'ta Yeni Özellik – Yuvanız Dağılabilir!

WhatsApp' a gizlilik ile ilgili çalışmalarını artırıyor. Son görülme ve çevrimiçi görünürlüğü gizleyen WhatsApp bu sefer de yuvaları dağıtabilecek yeni özelliğini açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
WhatsApp'ta Yeni Özellik – Yuvanız Dağılabilir!

WhatsApp yeni özelliklerini açıklamaya devam ediyor. Son görülme ve çevrimiçi görünürlüğü gizleyen WhatsApp bu sefer de yuvaları dağıtabilecek yeni özelliğini açıkladı. Açıklanan özellik sosyal medya kullanıcıları tarafından İnstagram’da kısa videolar haline getirilerek paylaşılıyor.

Açıklanan bu özellik gizlilik ayarları güncellemesi yapıldığından beri aktif olarak var. Kullanıcıların yeni tanıştığı bu özellik, birçok insanın yuvasını yıkabilir yorumlarını da birlikte getirdi.

Sohbeti Kilitle!

Paylaşılan bu özelliğin adı ‘Sohbeti Kilitle.’ WhatsApp’ta arkadaşınızın kişi bilgisi kısmına girdiğinizde karşınıza sohbeti kilitle sekmesi çıkıyor. Bu sekmeyi aktif hale getirdiğinizde sohbeti kilitliyorsunuz. WhatsApp sohbetler sekmesinde arşivlenmiş mesajların üzerinde kilitlenmiş sohbet kısmı yer alıyor.

WhatsApp'ta Yeni Özellik – Yuvanız Dağılabilir!

Kilitlenmiş sohbetlere girmek için telefonunuz yüz tanıma ya da parmak izi okutma sistemlerini devreye sokuyor. Burada karşılaşılan daha sıkıntılı bir durum var. Kilitlenmiş sohbetlerin ayarlar kısmında kilitlenmiş sohbetleri gizle sekmesi var. Bu sekmeyi aktif hale getirdiğimizde, ‘gizli kodla sohbetleri gizleyin’ uyarısı çıkıyor. Burada gizli kod oluşturarak onay verdiğinizde, mesajınız kitleniyor ve sizden başka kimse bu mesaja ulaşamıyor. Yine mesaj atmak için direk isim yazdığınızda yüz tanıma veya parmak izi ile mesajı koruyor.

Yeni gündeme gelen bu özellik ‘Bu özellik çok yuva yıkar’ yorumlarını beraberinde getirdi. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?