Yeni mezun memur alımı yapılacak – Son gün yarın!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından yeni mezun memur alımı yapılacak. İş arayan Kayserililer kaçırmasın. Başvuru için yarın son gün. Hangi bölümlerden alım yapılacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Yeni mezun memur alımı yapılacak – Son gün yarın!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yeni mezun memur alımı yapacağını duyurdu.

İş arayan Kayserili vatandaşlar başvuru tarihlerini kaçırmasın. SEDDK tarafından son başvuru tarihi 15 Mart 2024 olarak belirlendi.

SEDDK’ya 3 farklı branşta kamu personel alımı yapılacağı bildirildi. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na yapılacak yeni mezun memur alımında ikamet şartı olmadığı kaydedildi.

SEDDK’ya başvuracak memur adaylarının başvuru şartları arasında ‘657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Askerlikle ilişiği olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak ve KPSS'den tüm ünvanlar için en az 70 puan almış olmak’ aranıyor.

Yeni mezun memur alımı yapılacak – Son gün yarın!

Hangi bölümlerden alım yapılacak?

Memur alımına başvuru için adayların ‘Aktüerya, Aktüerya Bilimleri, Aktüerya ve Risk Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Ekonometri, Finansal Ekonometri, İstatistik, İstatistik-Ekonometri, İstatistik-Matematik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Sigortacılık, Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Sigortacılık ve Risk Yönetimi’ gibi bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

Sekreter bölümü için başvuru yapacak adayların ‘Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı’ bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.