WhatsApp'a Herkesi Kurtaracak Yeni Güncelleme Geldi!

Güncellemeleri ile gündem olan WhatsApp yeni bir güncellemeyi duyurdu. Gelen bu özellik herkesi kurtaracak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

WhatsApp'a Herkesi Kurtaracak Yeni Güncelleme Geldi!

Güncellemeleri ile sürekli gündem olan WhatsApp yeni bir güncellemesini kullanıcılara duyurdu. Gelen bu güncelleme herkesi kurtaracak.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcı deneyimini daha da özelleştirecek yeni bir özelliği test ederek yeni tasarım güncellemesinin ardından şimdi de kullanıcıların sohbet balonlarının rengini değiştirebilmesi mümkün kılan güncellemeyi yayınlamıştı. WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde, kullanıcılar artık sohbet balonlarının yeşil rengini istedikleri renklerle değiştirebilecekler.

Yeni Özellik Hayat Kurtarır!

WhatsApp’a mesaj silme özelliği gelmişti. Bu özellik sayesinde yanlış yazılan mesajlar silinebiliyordu. Fakat iki seçenek sunulması kullanıcıları sıkıntıya sokuyordu. ‘Kendinden sil’ ve ‘Herkesten sil’ seçeneklerine bazen hızlı bir şekilde silinmesi gerekiyorsa kendinde sil seçiliyordu ve dönüşü olmuyordu. WhatsApp, kullanıcıların şikayetleri üzerine bu özelliğe bir yenisini daha ekledi. Yanlışlıkla kendinizden sildiğiniz mesajı geri al seçeneği ile geri getirebilecek ve tekrar silme butonundan herkesten silebileceksiniz.

WhatsApp'a Herkesi Kurtaracak Yeni Güncelleme Geldi!