Veteran Takımlar Avanos'ta Buluştu [Video Haber]

Kayseri'den 4 toplamda da 8 takımın yer aldığı futbol turnuvasının ilk 2 hafta maçları Cumartesi günü Nevşehir/Avanos'ta oynandı. Üçüncü hafta ve final maçları ise 12 Haziran Cumartesi günü yine Avanos'ta oynanacak.

Veteran Takımlar Avanos'ta Buluştu [Video Haber]
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'den Osmanlı Masterlar, Kocasinan Masterlar, Talas Ehlikeyf ve Emar Grup Masterlar'ın katıltığı bu turnuvada, toplam 8 takım A ve B olmak üzere 2 grupta mücadele ediyorlar. 6 Haziran Cumartesi günü ilk 2 hafta maçları Avanos Stadyumu'nda oynandı.

İlk hafta sonuçlarında A grubunda Emar Grup Masterlar ile Cacabey Masterlar 2'de 2 yaparak 6 puanlar ilk iki sırayı paylaştılar. B grubunda ise Kocasinan Masterlar 2'de 2 yaparak 6 puanla zirvede yer aldı. Üçüncü hafta maçları 12 Haziran Cumartesi günü Avanos Stadyumu'nda oynanacak.

Üçüncü maçlar sonunda grup birincileri şampiyonluk için final müsabakasına çıkacak. İkinciler ise üçüncülük dördüncülük müsabakasında karşı karşıya gelecek. Üçüncü hafta maçlarında A grubunda 2'de 2 yapan Cacabey ile Emar Grup saat 10:30'da karşılaşacak. B gurbunda ise lider Kocasinan Masterlar ile Aksaray Ayyıldız aynı saatte karşı karşıya lacak.

Turnuvayı organize eden Kayseri Osmanlı Masterlar ikinci başkanı ve Elit Masterlar İç Anadolu Bölge sorumlusu Engin Akpınar," İç Anadolumuza ait 8 takımı Nevşehir'in Avanos bölgesinde toplamış bulunuyoruz. Pandemiden dolayı uzun zamandır ara verdiğimiz özlediğimiz futbola kavuşma adına, güzel bir dostluk-arkadaşlık ortamı kurmak adına böyle bir turnuva düzenledik. Pazar günü yasak olmasaydı 2 gün içerisinde turnuvayı tamamlayıp bitirecektik. Ancak yasak nedeniyle 2 hafta oynanacak. Önümüzdeki hafta Cumartesi günü hem üçüncü hafta maçları ve final maçı oynanacak. Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Güzel bir turnuva olacak" ifalerini kullandı.

Hafta sonu oynanan müsabakalar sonunda Kayseri Osmanlı Masterlar Başkanı Erhan Güneş, katılım sağlayan takımları teşekkür plaketi takdim etti.

İlk iki hafta sonuçları:

A grubu
İlk maçlar
Cacabey 3-0 Ehlikeyf
Emar Grup 5-0 Karamangücü

İkinci maçlar
Ehlikeyf 1-6 Emar Grup
Karamangücü 0-6 Cacabey

Üçüncü maçlar
12 Haziran Cumartesi
10:30 Cacabey - Emar Grup
12:00 Karaman - Ehlikeyf

B grubu
İlk maçlar
Kocasinan 5-1 Nevşehir
Aksaray Yıldız 2-4 K. Osmanlı

İkinci maçlar
Nevşehir 6-1 Aksaray Yıldız
K. Osmanlı 0-5 Kocasinan

Üçüncü maçlar
12 Haziran Cumartesi
10:30 Kocasinan - Aksaray Yıldız
12:00 K.Osmanlı - Nevşehir