Vekil Ersoy'dan 672 yeni konut müjdesi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, vatandaşlara 672 yeni konut müjdesini verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Vekil Ersoy'dan 672 yeni konut müjdesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı görüşme sonucunda Sarız'a 156, Pınarbaşı'na 216 ve Sarıoğlan'a ise 300 yeni konut yapılacağının müjdesini verdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri ilçelerine müjde üzerine müjde vermeye devam ediyor. Ersoy son olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı görüşme sonucunda Sarız'a 156, Pınarbaşı'na 216 ve Sarıoğlan'a ise 300 Toki aracılığıyla yeni konut yapılacağının müjdesini verdi. Ersoy, "Cumhur İttifakı'nın gücü budur" dedi.

Vekil Ersoy'dan 672 yeni konut müjdesi!

Vekil Ersoy, "Cumhur İttifakımızın gücü ile sayın bakanlarımız bizleri kırmadı. Yatırım üzerine yatırımı gönderdiler. Cumhur İttifakı'nın gücü şuradan gelmektedir. Dün Bünyan Süksün'de bir iftara katıldım. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki'yi aradım. Bünyan'da 200 konutluk bir Toki ihtiyacı olduğunu ilettim. Tevafuk ya yanında da Toki genel müdürümüz varmış. Kendisine bir talimat vermiş, buna bir bakın diye. Daha sonra tekrar aradı 200 konutun müjdesini mayıs ayında ihalesi yapılmak üzere verebilirsiniz dedi. Döndüm bugün dedim ki Pınarbaşı, Sarız ve Sarıoğlan'ımızın da ihtiyacı olduğunu ilettim kendisine. 156 konut Sarız'a 216 konut Pınarbaşı'mıza, 300 konut da Sarıoğlan'ımıza hayırlı olsun sevgili hemşerilerim. İşte Cumhur İttifakı'nın gücü budur" şeklinde konuştu.