'Vatandaşın pazar arabası boş'

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, İl Yönetim Kurulu ve Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte pazar yerlerini gezerek vatandaşın dertlerini dinledi.

'Vatandaşın pazar arabası boş'

CHP İl Başkanı Ümit Özer ile beraberindeki heyet, parti genel merkezinin hazırladığı broşürleri dağıtmak üzere pazar yerlerini ziyaret etti. Vatandaşlarla, sohbet eden Özer, "Hükümet sadece asgari ücretlimize yapılan zam oranında değil, emeklimize ve memurumuza da yaptığı zam oranları ile sınıfta kaldı." dedi.
Pazarcı Esnafı "Ödemelerimizi yapamıyoruz."
Pazarcı esnafıyla da sohbet eden Özer, esnafın ödemelerini yapamadığını ifade etti. Özer, "Geçtiğimiz günlerde Melikgazi ilçemizde fiyatı düşen karnabahar için oluşan kuyruğun resimleri ulusal basında yer aldı. Milletimizin alım gücünün ne kadar düştüğünü görmek için halk ekmek kuyruklarına, gündüz satılamayan pazar ürünlerinin içinden iyi olanları toplamak için akşam karanlığını bekleyen kadınlarımıza bakmak yeterli. Tabi siz bu gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, en güzel en verimli dönemlerini iş ararken kaybediyor. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlarımız borcunu kredi kartıyla, kredi kartı borcunu başka bir kredi kartıyla ödüyor. Milletimiz ekonomik dar boğaza girdiği için aile içi şiddet olayları ve intihar vakaları artıyor. Özellikle Kayserimizde intihar vakaları son zamanlarda iyice arttı. Konunun vahametinin farkına varmayan hükümete vatandaşımız gereken cevabı sandıkta verecektir." diye konuştu.

Kurumsal Haber