Vatandaşa Kayserispor'u sorduk: 'Recep Hoca, giden hocayı aratmadı'

Kayserispor, son olarak hafta sonu deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek 6'ıncı maçında 5'inci galibiyetini aldı. Recep Uçar yönetimindeki ekip, aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu ederken, ligde de üst sıralarda kendine yer buldu. Biz de bugün Kayseri'deki vatandaşlara Kayserispor'un durumunu sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaşa Kayserispor'u sorduk: 'Recep Hoca, giden hocayı aratmadı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de Kayserispor fırtınası devam ederken, ligde son 6 maçında yenilgi yüzü görmeyen ekip, en formda ekip olarak dikkat çekiyor. Kayserispor'un bu başarılı grafiği, Kayserispor camiasında bayram havası yaşattı. Ligin 15. haftasında Pendikspor'u konuk edecek olan Kayserispor'da hedef yine galibiyet olacak. 
Kayseri Anadolu Haber olarak sokağa inerek Kayserispor'un bu başarılı performansını Kayseri'de yaşayan vatandaşlara sorduk.

Türkiye’nin en iyi top oynayan takımı

Bir vatandaş, Teknik Direktör Recep Uçar’ın, başarılı bir hoca olduğunu şu sözlerle ifade etti; ‘Kayseri bu konuda çok başarılı... Hoca tuttu yani… Teknik Direktör Recep Uçar ise iyi bir hoca geldiğini belli etti. O yüzden hocaya diyecek hiçbir lafım yok. Kadronun dar olmasına rağmen çok kaliteli futbol oynandı. Türkiye’nin en iyi top oynayan takımı…’

Lisede öğrenim gören bir genç, Teknik Direktör Recep Uçar’ın, Kayserispor’da gidişatı düzelttiğini ve takımın hep başarılı olması temennisinde bulundu.

Bir vatandaş ise eski Teknik Direktör Çağdaş Atan hakkında konuşarak şöyle dedi; ‘Bu hocayla başarılıyız, daha önceki, Çağdaş Atan kadronun yetersizliğinden bahsetmişti. Demek ki kadroyla alakalı değil yönetimle alakalı olan bir şey. Recep Uçar hocamız şuan için çok iyi. Takım kendini anlatıyor. Geçen mesela Trabzon deplasmanından 3 puan almamız çok büyük başarı’

‘Giden hocayı aratmadı’

Kayseri’de esnaflık yapan bir vatandaş, Kayserispor’un ilk üçe girebileceğini belirterek; ‘Kayserispor’a yeni gelen hoca birazcık daha gayret gösterirse ilk 3’e girebilir.  Recep hocayı daha önceden tanıyordum ama bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Giden hocayı da aratmadı.’ diye konuştu.

Teknik direktörün değişmesiyle takımdaki havanında değiştiğini söyleyen başka bir vatandaş; ‘Teknik direktörün değişmesiyle takımdaki hava değişti. Yaşanan bu başarıların teknik direktöre bağlı olduğunu düşünüyorum. Recep Uçar çok hırslı bir arkadaşımızdır. Çok beğeniyoruz. Başarılarının da devamı dileriz’ dedi.

Başka bir vatandaş ise takımın genç olduğunun altını çizerek Takım şu an için iyi gidiyor. 3 puanı da silmişler. Takım genç olduğu için bayağı başarılı 3 puanını sildiği halde, zaten bir Ankaragücü’ne yenildi. Kayseri’yi takdir ediyorum. İnşallah ilerde daha başarılı olabilir’ ifadelerine yer verdi.