Kayserispor'un başarısında dikkat çeken ayrıntı

Kayserispor, Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna sağlam adımlarla ilerliyor. Bu sezon Recep Uçar yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiren Kayserispor, iç saha performansıyla adeta büyülüyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un başarısında dikkat çeken ayrıntı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda gösterdiği performansla taraftarını sevince boğuyor.

Recep Uçar'ın teknik direktörlüğünde sahaya çıkan sarı-kırmızılı ekip, tarihindeki en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Özellikle iç sahada sergiledikleri oyunla rakiplerine zor anlar yaşatan Kayserispor, ligin 5. basamağında yer buldu.Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de kendi evinde oynadığı 7 maçta mağlubiyet yüzü görmedi ve bu maçlardan 15 puan çıkarmayı başardı. Rakip filelere 9 gol bırakan Sarı-Kırmızılılar, kalesinde ise, sadece 3 gol gördü. Bu istatistikler, Kayserispor'un hem defansif hem de ofansif anlamda da güçlü bir performans sergilediğini gösterdi.

Ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu

Takımın bu başarısında, yönetimden teknik heyete, sahadaki futbolculardan tribünleri dolduran taraftarlara kadar herkesin büyük emeği bulunuyor. Taraftarın coşkulu desteğiyle iç sahada sırtı yere gelmeyen sarı-kırmızılılar, 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Beşiktaş'tan sonra iç sahada en az gol yiyen takım olarak dikkat çekiyorlar.

Geçen sezonki başarıyı geçti

Geçen sezon aynı dönemde evinde 13 puan toplayan Kayserispor, bu sezon gösterdiği performansla geçen yılın üzerine çıkmayı başardı. Çağdaş Atan'ın yönetimindeki takım, geçen sezon iç sahada oynadığı 7 maçta rakiplerine 11 gol atarken, kalesinde 7 gol görmüştü. Bu sezonki gelişim parmak ısırtırken, Kayserispor'un Süper Lig'deki konumunu da yukarı taşıdı
Kayserispor, bu sezonki performansıyla Türk futbolunda adından başarı ile söz ettirmeye devam ediyor. Hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda sergiledikleri oyunla rakiplerine meydan okuyan sarı-kırmızılılar, bu başarısını sürdürmek için sahada elinden geleni yapıyor.