Vatandaş isyan etti: Yok artık!

Kayserili vatandaşların alışveriş amacıyla sıkça tercih ettiği zincir marketlerden biri olan A101 alışveriş merkzeinde fiyat etiketi isyanı yaşandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Vatandaş isyan etti: Yok artık!

Kayseri'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan zincir market A101 alışveriş merkezinde tüketiciler ürünlerin fiyat etiketlerinde ve kasadaki fiyatlarında ciddi bir fark olduğunu farketti. Vatandaşlar bu durum nedeniyle isyan etmiş durumda.

İddiaya göre, tüketici Finish marka bir ürün almak için  A101'e gittiğinde, ürünün etiket fiyatının 279 lira olduğunu gördü. Tüketici ürünü satın aldıktan sonra fişe baktığında 510 lira ödediğini fark etti.

Tüketici markete gidip durumu anlatmasının ardından para iadesi yapılacağı söylenmiş ancak ürünün etiket fiyatının hala değişmediği görülmüş.

Vatandaş isyan etti: Yok artık!

Tüketiciler Birliği Kayseri Şubesi'nin açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi, ''Bu durumda aklımıza şu sorular geliyor? 

1- Etiket fiyatını bilerek mi değiştirmiyorsunuz? 

2- Çalışanlarınıza kasa ve etiket arasındaki fiyat farkını fark edene iade yapın, fark etmeyene de hiç sesinizi çıkarmayın mı diyorsunuz? 

3- Tüketicinin şikayetinden sonra hala neden değiştirmiyorsunuz?''