Vatan Partisi'nden uzman çavuşlara ziyaret

Vatan Partisi Kayseri Milletvekili Adayları yaklaşık 10 gün kalan 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında adaylar, Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Vatan Partisi'nden uzman çavuşlara ziyaret

Milletvekili adayları Gürkan Demir, Ali Dadı ve İbrahim Kani'yi TUZED Genel Başkanı Ömer Doğan ağırladı. Ziyarette, 14 Mayıs seçimleri, terörle mücadele ve uzman çavuşların özlük haklarının iyileştirilmesi konuları görüşüldü. 

“ÖZLÜK HAKLARIN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yaklaşık 200 bin uzman çavuşun görev yaptığını belirten Dernek Genel Başkanı Ömer Doğan, kadro, 90 günlük sağlık raporu, atama yönetmeliği, eğitim süresinin kısalığı, mobing ve astsubaylığa geçiş gibi konularda yaşadıkları sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini bildirdi. 

Kayseri 2. Sıra Milletvekili Adayı Gürkan Demir, daha Meclis'e girmeden Vatan Partisi olarak Uzman Çavuşların sorun ve taleplerini gündemde tutmak için mücadele verdiklerine dikkat çekti. Demir, 14 Mayıs seçimlerinde Meclis'e girdiklerinde de konunun sıkı takipçisi olacaklarını iletti. Demir, yüreklerin en ön cephede ABD emperyalizmi ve onların piyonlarına karşı mücadele eden güvenlik güçleriyle çarptığını vurguladı.

HABER MERKEZİ