VAR hakemi belli oldu!

Kayserispor bugün sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. Saat 13:30'da başlayacak maç için nefesler tutulurken maçın VAR hakemi belli oldu. Bakın kim? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

VAR hakemi belli oldu!

Kayserispor bugün sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. Saat 13:30'da başlayacak maç için nefesler tutulurken maçın VAR hakemi belli oldu. 

Kayserispor-Ankaragücü maçı bugün RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşmada Turgut Doman düdük çalacak. Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maç 3-0 Ankaragücü'nün üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. 

Majid Hosseini ve Ali Karimi dışında eksik oyuncusu bulunmayan sarı kırmızı takımda hedef mutlak 3 puan. Gecen hafta Başakşehir karşısında sahadan 3 puanla ayrılan Kayserispor'un maçını  Turgut Doman yönetecek.  Maçın Var Hakemi de Onur Özütoprak olarak açıklandı. Kayserispor, Ankaragücü maçına yoğun bir ilgi var. Taraftar, destek için stadyumda yerini aldı. Sarı kırmızı takım, bu maçı kazanması halinde 35 puana yükselecek ve kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde etmiş olacak.