Vali Çiçek'ten heyecanlandıran paylaşım!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek önderliğinde şehre kazandırılan projeler arasında yer alan Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi'nin geçtiğimiz yıl temeli atılmıştı. Çiçek'ten konuya ilişkin heyecanlandıran paylaşım geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'ten heyecanlandıran paylaşım!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in 'şehrin huzuru' çalışmaları kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilay işbirliği ve hayırseverlerin destekleriyle geçtiğimiz yıl temeli atılan Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmalar hızla sürüyor. Peki merkez ne zaman faaliyete geçecek? İşte detaylar...

Çiçek, kentteki uyuşturucuyla mücadeleyi oldukça önemserken bu konuda çeşitli çalışmalar sürdürüyor. Bu çalışmalardan bir tanesi olan Yeşilay Uyuşturucu ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ise tamamlanıp faaliyete geçmesi merakla bekleniyor.

Vali Çiçek'ten heyecanlandıran paylaşım!

Türkiye'de en büyük rehabilitasyon merkezi olacağı ifade edilen merkez yakında açılıyor. Vali Çiçek'ten heyecanlandıran o paylaşım geldi.

Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını dile getirdi.

Vali Çiçek'ten heyecanlandıran paylaşım!

Merkezde sona yaklaşıldığını ifade eden Çiçek, ''Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş olan gençlerimizi kurtarmak ve topluma geri kazandırmak amacıyla yapımına başladığımız 'Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi'mizin inşaasında sona yaklaşıyoruz. İnşallah bu yaz sonunda merkezimizi hizmete açıp şehrimiz ve bölgemizin huzuru için hizmet vermeye hazır hale getireceğiz.'' dedi.

Vali Çiçek emeği geçenlere teşekkür etti.