Erol Evgin Kayseri'ye Geliyor - Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Milyonların sevgilisi Erol Evgin Kayseri'de hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşatacak. Bilet fiyatları dudak uçuklatan konserin tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Erol Evgin Kayseri'ye Geliyor - Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Türk Pop Müziğinin efsane isimlerinden Erol Evgin Kayseri'de hayranlarıyla buluşarak unutulmaz anlar yaşatacak. Bilet fiyatları dudak uçuklatan konserin tarihi ne zaman? Detaylar haberimizde...

1970'lerden beri Türk müzikseverlerin gönlünde taht kuran Erol Evgin,'Bir de Bana Sor', 'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa' gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra, 'Maşallah', 'Neredesin Firuze', 'Ceviz Ağacı' gibi marşlarla da hafızalara kazındı.

Kayseri'de keyifli bir müzik şöleni yaşatacak

Erol Evgin'in Kayseri'de gerçekleşecek konseri, müzikseverler için unutulmaz bir akşam olacak. Konserde Evgin'in eşsiz sesi ve sahne performansı, hayranlarına keyifli bir müzik şöleni yaşatacak.

Ünlü şarkıcı Erol Evgin Erciyes Kültür Merkezi'nde (EKM) sevenleriyle bir araya gelecek. Türk pop müziğine damga vurmuş şarkılarından marşlara uzanan repertuvarındaki tüm şarkıları mekanı dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

Erol Evgin Kayseri'ye Geliyor - Bilet Fiyatları Dudak Uçuklattı!

Peki Bilet Fiyatları Ne Kadar?

1. Kategori; 1,425 TL

2. Kategori; 1,140 TL

3. Kategori; 912 TL

4. Kategori; 741 TL

5. Kategori; 570 TL