Vali Çiçek'in paylaşımında dikkat çeken detay…

İç İşleri Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Toplantısına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'te katıldı. Sosyal medya üzerinden toplantıya katıldığını belirten Vali Çiçek paylaşımında bir ayrıntı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Vali Çiçek'in paylaşımında dikkat çeken detay…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Valiler Toplantısı’na katıldı. Sosyal medya üzerinden toplantıya katıldığını belirten Vali Çiçek paylaşımında bir ayrıntı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Milli Savunma BakanıYaşar Güler ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Valiler Toplantısı’na katıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dilek ve beklentilerinin, mesaisinin çoğunu sahada, halkın yanında geçiren yöneticilerin sayısının artması olduğunu ve valilere kibir değil tevazu, sertlik değil şefkatin yakıştığını belirterek, Valiler Toplantısı’nın açılışını yaptı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımında; ‘Vali olarak ilk görev yerim olan Afyonkarahisar’ımızın değerli Valisi Sayın Doç.Dr Kübra Güran Yiğitbaşı ile İç İşleri Bakanlığımızca Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen “Valiler Toplantısı” nda bir araya geldik. Kendisine üstün gayretlerle devam ettirdiği görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum’ ifadeleri yer aldı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı’da o anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı. İki valinin de birbirini paylaşması dikkat çekti.