Uzun Yol Tır Şoförleri Aranıyor! Kayseri İş İlanları

Erciyes Anadolu Holding Büyenyesin'de yer alan Boytrans, Kayseri ve Adapazarı lokasyonlarında çalışacak, en az ilkokul mezunu, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip deneyimli Uzun Yol Tır Şoförleri arıyor. Haftada 1 gün tatil imkanı ve esnek çalışma saatleri! Ayrıntılar Haberimizde…

Uzun Yol Tır Şoförleri Aranıyor! Kayseri İş İlanları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding Büyenyesin’de yer alan Boytrans, uzun yol tır şoförü arıyor.

Kayseri ve Adapazarı lokasyonlarında görevlendirilmek üzere deneyimli Uzun Yol Tır Şoförleri aradığını duyuran şirket, kadın ve erkek adayları için başvurularını bekliyor.Açıklamada belirtilen genel nitelikler arasında, en az ilkokul mezunu olması, erkek adaylar için tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmak, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak ve E veya D sınıfı ehliyete sahip olmak yer alıyor. Ayrıca, adayların mesleğinde en az 1-2 yıl deneyime sahip olmaları ve takım çalışmasına yatkınlıkları isteniyor.
Şirketin çalışma koşulları arasında, haftada bir gün tatil imkanı bulunuyor. 
Başvurular, Kayseri için OSB 8. Cad. No:61 Melikgazi - Kayseri adresinde bulunan Boytrans şirketine, Sakarya için ise Kozluk Mah. D-100 Yanyol Cad. No: 195 Erenler - Sakaryaadresine hafta içi her gün 08:00-09:00 saatleri arasında şahsen yapılmalıdır bilgisi verildi.