Kayserili Futbolcu İbrahim Öztürk'ün Acı Günü

Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk, annesi Kibar Öztürk'ü kalp krizi nedeniyle kaybetti. Öztürk için Hulisi Akar Camii'nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıntılar Kayseri Haberimizde...

Kayserili Futbolcu İbrahim Öztürk'ün Acı Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk futbolunun tecrübeli isimlerinden Kayserili İbrahim Öztürk’ün acı günü.

Şu an Altay forması giyen 42 yaşındaki futbolcu, annesi Kibar Öztürk'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Kibar Öztürk, 65 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 
Hulisi Akar Camii'nde düzenlenen cenaze töreni, hem Öztürk ailesi hem de çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Kibar Öztürk, dualarla ebedi hayata uğurlandı.Birçok futbolsever, sosyal medya üzerinden başsağlığı dileklerini iletti. Öztürk, geçmişte Süper Lig ve TFF 1. Lig'de kariyerinin zirvesine ulaşmış ve yaşına rağmen attığı gollerle adından söz ettirmişti. Geçen sezon Süper Lig'de en yaşlı gol atan oyuncu unvanını kazanan Öztürk, bu sezon da Tuzlaspor maçında attığı golle Trendyol 1. Lig tarihinde gol atan en yaşlı oyuncu olmuştu.
Kayseri Anadolu Haber olarak merhume Kibar Öztürk'e Allah'tan rahmet, İbrahim Öztürk ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.