Uzmanlar O Tarihi İşaret Etti – 14 Haziran'da Kayseri'de Ne Olacak?

Meteoroloji uzmanları 14 Haziran Cuma gününü işaret ederek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki, 14 Haziran'da ne olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Uzmanlar O Tarihi İşaret Etti – 14 Haziran'da Kayseri'de Ne Olacak?

Meteoroloji uzmanları 14 Haziran Cuma gününü işaret ederek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Peki, 14 Haziran’da ne olacak?

Türkiye’de milyonlarca vatandaşın hasret kaldığı yağışlı havalar bir türlü etkisini göstermedi. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’den yapılan açıklamada; 'Yapılan son değerlendirmelere göre; 09.06.2024 Pazar günü öğleden sonra Kayseri çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Kuvvetli yağışlarla birlikte oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır' ifadelerine yer verildi.

14 Haziran’da Ne Olacak?

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yaz mevsimine hızlı bir giriş yapıyoruz diyerek, ‘Bugün ve önümüzdeki 2 günün kıymetini bilin. Pazartesi gününden itibaren pişeceğiz. 14 Haziran’da ise yanacağız’ ifadeleri ile vatandaşları 14 Haziran tarihine karşı uyardı. Paylaşımın altına onlarca yorum geldi. Yorum yapan bir vatandaş, ‘Hocam kısacası serinlik olmayacak mı?’ sorusunu sordu. Ökten verdiği cevapta ‘Hafta sonu güzel’ dedi. Diğer yorumlarda, ‘Karne günü yandık desene’, ‘Hocam daha ne kadar yanacağız, Adana’da nefes alınmıyor’ ifadelerine yer verildi.