Ankara'da ücretli Kayseri'de ücretsiz!

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte düğün sezonu da açılırken yeni alınan kararla pek çok kaleme güncelleme geldi. Ankara'da ücretli Kayseri'de ücretsiz oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ankara'da ücretli Kayseri'de ücretsiz!

Düğün sezonunun başlamasıyla gelinlik provalarındaki sayı da arttı. Yalnızca evleneceklerin değil öylesine gelinlik deneyenler ise mağazalarda hareketlilik yaşanmasına neden olurken, bu kapsamda Ankara’da önemli bir karar alındı. Kayseri’de ücretsiz devam eden hizmet artık Ankara’da gelinlik ücretli oldu. 

Gelinlikler, evleneceği için denemeye gelenlerin yanı sıra tamamen merakı için denemeye gelenler tarafından deforme oluyor. Bu sebeple Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemesinin ücretli olmasına karar verdi.

Kayserili bazı esnaflar uygulamanın doğru olduğunu düşünürken bazıları ise müşteri kaybına neden olacağını ifade ediyor.

Deneme ücreti alınan gelinliğin satın alınması durumunda ise o paranın fiyattan düşüleceği belirtildi. İlerleyen dönemde bu uygulamanın Kayseri’de de hayata geçmesi bekleniyor.