UNUTMADIK!

Kayseri'de, 17 Aralık 2016'da, çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne yönelik düzenlenen 15 askerin şehit düştüğü, 54 askerin yaralandığı terör saldırısının üzerinden 6 yıl geçti.

UNUTMADIK!

ÇARŞI İZNİNDE ŞEHİT OLDULAR

Terörle mücadelede etkin rol oynayan 1. Komando Tugay Komutanlığında görevli askerler, 17 Aralık 2016'da çarşı iznine çıkmak için Zincidere Mahallesi'ndeki tugayda halk otobüsüne binmiş, Talas Bulvarı Erciyes Üniversitesi Yerleşkesi önündeki durağa yanaşan otobüsün yanında patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 15 asker şehit olmuş, 54 asker yaralanmıştı. 15 askerin şehit düştüğü ve 54 askerin yaralandığı terör saldırısının üzerinden 6 yıl geçti.

UNUTMAYACAĞIZ

6 yıl önce gerçekleşen 15 askerin şehit olduğu, 54 askerin de yaralandığı terör saldırısının acısı yüreklerdeki tazeliğini koruyor. Her yıl 17 Aralık’ta yurdun dört bir tarafında şehit olan askerler anılıyor. Meydanlarda Türk bayrağıyla yürüyüşler düzenleyerek “Ne şehitlerimizi, ne gazilerimizi, ne de o hain terör saldırısını unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.” mesajları veriliyor.