Ünlü Youtuber'dan 'Kayseri' örneği: Youtuber'lar videolarda kardeşlerini bıçaklıyor

Genç Enderun Kurucusu, Sertaç Abi isimli Youtuber, Kayseri'deki çocuk cinayetini örnek gösterip, bakın neler dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ünlü Youtuber'dan 'Kayseri' örneği: Youtuber'lar videolarda kardeşlerini bıçaklıyor

X’te 120 bin takipçisi olan, youtube kanalında 120 bini aşkın abonesi olan Sertaç abi isimli kullanıcı, X’ten yaptığı paylaşımda dikkatleri üzerine çekti. Dün gerçekleşen çocuk cinayetinin oyun yüzünden olduğunu iddia eden Sertaç abi, “Kayseri'de 13 yaşında bir çocuk, oynadığı oyunda "Bir arkadaşını öldürmen gerekiyor" görevini yaptığını söyleyip okul arkadaşını bıçaklayarak öldürdü” dedi. 

Paylaşımında ‘YouTube ve Oyun işi artık ciddiye alınmak zorunda’ diyen Sertaç abi, şunları söyledi.

Yıllardır bas bas bağırıyorum, YouTube ve Oyunlara müdahale edilmesi gerekiyor diye. Çocukların dünyasına bu oyunları YouTuber’lar sokuyor. Onlar özendirip yönlendiriyorlar. Bunun bir bedeli ve sorumluluğu olmak zorunda!

Önceki hesabımı kapattıran YouTuber’lar, videolarında anne babaları öldürüyor, kardeşlerini bıçaklıyor, asker polis kesiyorlar. Bu videoları milyonlarca çocuk izliyor hem de her gün!

Yetkililer seyretmeye devam ediyor. Yasal yetkimiz yok deyip kenara çekiliyorlar.

Filistinli Kardeşlerimiz felaha bir kavuşsun, buradan ilan ediyorum, harekete geçmeyen hangi yetkili kişi ve kurum varsa onlara Dijital Abluka başlatacağım!

Paylaşıma, onlarca kullanıcı tarafından destek verildi.