Üniversiteye yeni bölüm kuruluyor!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Kurtuluş Karamustafa duyurdu. O fakülteye yeni bölüm kuruluyor. Detaylar Kayseri Anadolu hHaber'in Kayseri haberlerinde...

Üniversiteye yeni bölüm kuruluyor!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Kurtuluş Karamustafa Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde yeni bölüm kurulacağını duyurarak, 'Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için.' dedi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü kuruluyor. KAYÜ gastronomi alanında öne çıkan üniversiteler olarak biliniyor.

Son olarak KAYÜ aşçılık programı öğrencileri Adana ve Niğde'de düzenlenen festivallerde derecelerle döndü. Geçen yıki 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamındaki yemek yarışmasında iki birincilik, iki üçüncülük ve bir de jüri özel ödülü aldı.

Üniversiteye yeni bölüm kuruluyor!

KAYÜ Rektörü Kurtuluş Karamustafa konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültemiz bünyesinde ''Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü”nün  kurulması Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından uygun bulunmuştur.

YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Kayseri Üniversitemiz 'uygulama ve proje' odaklılık misyon ilkesi çerçevesinde faaliyetlerine yön vererek “mesleki ve teknik yükseköğretim”de örnek ve öncü üniversite vizyonu ile ilerlemektedir.

Her şey geleceğimiz olan gençlerimiz için.'' dedi.