Ümit Özdağ Gazetecilerle Buluştu

Zafer Partisi Genel Başkanı Profesör Ümit Özdağ Kayseri ziyareti sırasında Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret ederek gazetecilerle buluştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Ümit Özdağ Gazetecilerle Buluştu

Zafer Partisi Genel Başkanı Profesör Ümit Özdağ Kayseri ziyareti sırasında Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti. Özdağ konuşmasında, ilk olarak, Kayseri'deki basın toplantısına katılanları ve basını selamlayarak başladı ve medyanın gücünün altını çizdi.

Konuşmasında, Türkiye'nin karşılaştığı iç tehditlere odaklanarak FETÖ'nün tekrar dirilmesine ve devlet içinde etkili olmasına dikkat çeken Özdağ, ikinci bir iç tehdit olarak, ülkede hilafet taleplerini gündeme getiren gruplara vurgu yaparak, bu grupların yabancı istihbarat servisleri tarafından yönlendirildiğini savundu. Dış politika açısından, küresel gerginliklere değindi ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği, Rusya ve Çin arasındaki mücadeleyi vurguladı.

Ümit Özdağ Gazetecilerle Buluştu

Ayrıca, Gazze'deki gelişmeleri ve İsrail'in bölgedeki çatışmayı yayma çabalarını eleştirdi. Konuşmasının önemli bir bölümünde, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu terör tehditlerine odaklanan Özdağ, IŞİD'in Türkiye'ye yönelik tehditlerini vurgulayarak, bu örgütün emperyalizmin ajanı olduğunu savundu. Ayrıca PKK'nın Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği terör saldırılarına da değindi.

Ümit Özdağ Gazetecilerle Buluştu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesi gerekliliğine vurgu yapmış ve askeri hastanelerin hızla tesise edilmesini, askeri yargının kurulmasını talep eden Özdağ, ayrıca, hayat pahalılığına ve siyasi baskılara dikkat çekerek, Türk halkının birlik ve özgürlüğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Ümit Özdağ konuşmasını bu akşam Kayseri’de gerçekleşecek konferansta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve İlçe adaylarını açıklayacaklarını duyurarak bitirdi.