Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Turan görevden alındı

Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevine son verildiğini duyurdu.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Turan görevden alındı

Turan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli büyüğümüz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emirleriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra bir Ülkücü olarak liderimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Kamuoyuna duyurulur.”

Konuyla ilgili olarak telefonla kendisine ulaştığımız MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Genel Başkanımız görevden aldı, haber doğrudur.” dedi.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ise, “Sosyal medyada ne söyleniyor bilmiyorum ama Ocak Başkanımızın yaptığı açıklama doğrudur. Genel Başkanımız bizatihi görevden almıştır.” diye konuştu.

Serdar Turan, terör örgütü DHKP-C sanığı olarak yargılanan Grup Yorum Üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesinin, defin için Kayseri’ye getirildiği gece sosyal medyadan yaptığı; “Hele ki bir cenaze merasimi düzenleyip bunu bir eyleme dönüştürmek Kayseri’de Ülkücüler varken mümkün değildir. Akıllarında böyle bir şey olan hainlerin açıkça bellidir ki, akılları başlarında değildir. Eğer böyle bir eyleme teşebbüs ederlerse bundan sonra başları da vücutlarında olmayacaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Türk’ün yumruğu balyoz gibi tepelerine inecektir.” ifadeleri ile tepki çekmişti.

Haber Merkezi