Ülkü Ocakları gaziyi karşıladı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonunda kahramanca çarpışarak gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Bahadır Özkan, memleketinde Türk bayrakları ile karşılandı.

Ülkü Ocakları gaziyi karşıladı

Afrin’de devam eden ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında yapılan operasyonda YPG ile kahramanca çatışan ve yaralanarak Gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Bahadır Özkan, tedavisinin ardından memleketi Kayseri’ye geldi. Gazi Özkan’ı Ailesi ile birlikte Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak ve yönetimi, trafik polisleri ile çok sayıda vatandaş bayrak ve tekbirlerle karşıladı. Bir hayli yorgun görünen Gazi Bahadır Özkan, tedavisinin ardından silah arkadaşlarının yanına gitmek istediğini söyledi.
 
ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI KAZA YAPTI
 
Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak Gazi olan Jandarma Uzman Çavuş Bahadır Özkan’ı Malatya yolunda karşılamaya giden Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, kaza yaptı. Kazada yaralanan olmazken, Ocak Başkanı Çolak, kaza yaptığı arabasını bırakarak başka bir araçla Afrin Gazisini karşıladı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Operasyonunda Kel tepe bölgesinde yaşanan ve 8 askerimizin şehit olduğu çatışmada yaralanan Kayserili Jandarma Uzman Çavuş Bahadır Özkan Hatay’da ki tedavisinin ardından Kayseri’ye gönderildi. Afrin gazisini teşkilat mensupları ile karşılamaya giden Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, kaza yaptı. Yara almadan araç içinden çıkan Ocak Başkanı Çolak, bir başka araçla Afrin gazisi Özkan’ı karşıladı. Ülkü Ocakları geçtiğimiz hafta Afrin’de yaralanarak gazi olan İsmail Şahin’i de Şehirlerarası Otobüs terminalinde karşılamıştı. HABER: MALİK ÖZCAN