Türkiye'nin gündemine oturmuştu - Küçük Mina'nın hediyesi gecikmedi!

Kayseri'nin dev şirketi Erciyes Anadolu Holding'e ait İstikbal mağazası önünde küçük Mina'nın davranışı yürekleri ısıtmış, sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Mina'nın davranışı Kayserili firma tarafından ödüllendirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Türkiye'nin gündemine oturmuştu - Küçük Mina'nın hediyesi gecikmedi!

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde hizmet veren İstikbal mağazası Salihli Bayisi önünde yürek ısıtan bir görüntü kaydedilmiş, video tüm Türkiye’de gündem olmustu. Küçük Mina'nın yaptığı davranış Kayserili firma tarafından kısa sürede ödüllendirildi. 

 

İzmir- Ankara yolunda kaydedilen görüntülerde yanında bulunan yaşlı bir kadınla İstikbal mağazası önünden geçen küçük bir kız yere düşüren flamaları fark ediyor. 3 flamanın da yere düştüğünü gören küçük kız teker teker hepsini kaldırıyor.

Hassasiyetiyle yürekleri ısıtan görüntü kısa sürede holding içindr ve tüm Türkiye’de yayıldı. Kayserili firma tarafından küçük kıza genç odası hediye edildi.

Haberi duyuran Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin açıklamasında şu ifadelerde bulundu, 'Mina kızımızın yanından geçebilecekken 3 flamayı da kaldırıp yoluna devam etmesi hepimizi mutlu etti. Salihli bayimiz Hüseyin Çelik bey Mina kızımızı mağazamızda ağırladı, hediyesini yolladı. Ben de Mina ile tanışıp elini sıkıp yanaklarından öpeceğim'

Türkiye'nin gündemine oturmuştu - Küçük Mina'nın hediyesi gecikmedi!