Türkiye'nin En Büyük 3. Mobilya Mağazası Oldu!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Türkiye'nin en fazla mağaza sayısına sahip olan 3. mobilya markası Mondihome'u tebrik etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Türkiye'nin En Büyük 3. Mobilya Mağazası Oldu!

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin Türkiye’nin en fazla mağaza sayısına sahip olan 3. mobilya markası Mondihome’u tebrik etti.

Mondihome büyüme çalışmalarını sürdürürken 50 yeni mağaza daha açarak İstikbal ve Bellona’dan sonra Türkiye’nin fazla mobilya mağazası bulunan 3. markası olmaya hak kazandı.

Alpaslan Baki Ertekin X isimli sosyal medya platformundan yaptığı paylaşım ile Mondihome’a tebrik mesajını sundu.

Ertekin; ‘Tebrikler Mondihome. 2023 yılında 50 yeni mağaza açarak İstikbal Mobilya, Bellona Mobilya’dan sonra Türkiye’de en fazla münhasır mağaza sayısına ulaşan 3. mobilya markası olma başarısına ulaşan Mondihome’u tebrik ediyorum. Mondihome artık Türkiye’nin en büyük 3. Mobilya markası. Önünde İstikbal ve Bellona var. Bu keyifli rekabette inovasyona önem veren, ar-ge ve ürgeye yatırım yapan, katma değerli ürünler üreten, müşterisini daha dikkatli dinleyerek piyasanın ihtiyaçlarına göre esnek üretim yapabilen zirvede olmaya/kalmaya devam edecek.’ dedi.