Türk Telekom Zam Yaptı – Oranlar Şaşırttı!

Türk Telekom internet tarifelerine 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak şekilde zam yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Türk Telekom Zam Yaptı – Oranlar Şaşırttı!

Türk Telekom, internet tarifelerine yaptığı zammı internet sitesinden açıkladı. Tarifelere yüzde 14 ile 16 oranlarında zam yapan firma, Yeni tarifelerin 1 Temmuz 2024'ten itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Yapılan zamlı fiyatlarla en düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi, bağlantı hızı 12 Mbps’ye kadar olan internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükseldi. En yüksek taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan, bağlantı hızı 1000 Mbps'ye kadar internet paketinin fiyatı ise 1500 TL'den 1720 TL'ye çıktı.

Türk Telekom İnternet Tarifelerine Zam Yaptı – Oranlar Şaşırttı!

Zamdan taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak müşteriler etkilenecek, taahhüdü devam eden kullanıcılar ise taahhütleri bitene kadar zamlardan etkilenmeyecekler.

Türk Telekom’un açıklaması şöyle; 

'1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Türk Telekom İnternet Tarifelerine Zam Yaptı – Oranlar Şaşırttı!

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.'