Tüm Türkiye'nin Gözü Kayseri'de Olacak!

Kayseri'nin doğal ve tarihi güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı 'Kara Ağaç Destanı' dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında başlayacak. Tüm Türkiye'nin gözü bu akşam Kayseri'de olacak. Detaylar haberimizde…

Tüm Türkiye'nin Gözü Kayseri'de Olacak!

Tüm Türkiye’nin gözü bu akşam TRT ekranında yayına başlayacak ‘Kara Ağaç Destanı’ dizisi ile Kayseri’de olacak. Pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı Kara Ağaç Destanı adlı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 

Tüm Türkiye'nin Gözü Kayseri'de Olacak!

Kayseri turizm atağının bir parçası olarak Soğanlı Vadisi'nde çekimleri yapılan, TRT 1'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin başrollerinde Olgun Şimşek ve birçok önemli ismin yer alıyor. Karaağaç dizisi, 1970'li yıllarda geçen duygusal bir yapıma sahip olacak. Soğanlı Vadisi'nin yanı sıra Kayseri il merkezi Yeşilhisar ilçesi ve Mustafa Paşa da çekimlerin gerçekleştirileceği diğer mekânlar arasında yer alıyor.

Tüm Türkiye'nin Gözü Kayseri'de Olacak!

Dizinin yönetmeni Ufuk Hakan Eren, Soğanlı Vadisi'nin muhteşem doğal güzelliklerinin projeye mükemmel bir uyum sağladığını belirterek, çekimlerin bu vadiye yapılmasına karar verdiklerini söyledi. Oyuncu Olgun Şimşek ise Soğanlı Vadisi'nin büyüleyici atmosferini vurgulayarak, Kapadokya'nın giriş kapısı olarak tarihi zenginliği ve doğal güzelliğiyle büyüleyici bir mekan olduğunu ifade etti.

Tüm Türkiye'nin Gözü Kayseri'de Olacak!

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi isimlerin yer aldığı Kara Ağaç Destanı bu akşam saat 20:00’de TRT 1 ekranında seyirci ile buluşacak.