TRT'nin 'Kara Ağaç' Dizisinin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Kayseri'nin doğal ve tarihi güzelliklerinin ön plana çıkarıldığı 'Kara Ağaç' dizisinin TRT ekranlarında başlayacağı tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

TRT'nin 'Kara Ağaç' Dizisinin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek önderliğinde turizme kazandırılan Soğanlı Vadisi, TRT ekranlarından yayınlanacak olan Kara Ağaç dizisinin çekim mekanlarından biri oldu. Soğanlı Vadisi, turistlerin ilgisini çeken bir destinasyon haline gelerek ulusal ve uluslararası arenada tanıtılmaya başlandı.

TRT'nin 'Kara Ağaç' Dizisinin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Bu turizm atağının bir parçası olarak Soğanlı Vadisi, TRT'de yayınlanacak olan Karaağaç dizisinin çekim mekanlarından biri oldu. Başrollerinde Olgun Şimşek ve birçok önemli ismin yer aldığı Karaağaç dizisi, 1970'li yıllarda geçen duygusal bir yapıma sahip olacak. Soğanlı Vadisi'nin yanı sıra Kayseri il merkezi Yeşilhisar ilçesi ve Mustafa Paşa da çekimlerin gerçekleştirileceği diğer mekanlar arasında yer alıyor. Dizinin yönetmeni Ufuk Hakan Eren, Soğanlı Vadisi'nin muhteşem doğal güzelliklerinin projeye mükemmel bir uyum sağladığını belirterek, çekimlerin bu vadiye yapılmasına karar verdiklerini söyledi. Oyuncu Olgun Şimşek ise Soğanlı Vadisi'nin büyüleyici atmosferini vurgulayarak, Kapadokya'nın giriş kapısı olarak tarihi zenginliği ve doğal güzelliğiyle büyüleyici bir mekan olduğunu ifade etti.

TRT'nin 'Kara Ağaç' Dizisinin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Kara Ağaç Destanı Dizisinin Konusu Nedir?

1970’li yıllarda geçen güçlü bir toprak hikayesini anlatan dizi de Olgun Şimşek Celal Ağa karakterine hayat verecek. ‘Firavun’un evinde Musa var artık’ sloganı dizinin içeriği hakkında gizem ve heyecanı ön plana çıkararak izleyicinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Dizi, bir toprak hikayesini temel alarak, aile bağları, geçmişle yüzleşme ve toplumsal konulara odaklanacak.

Kara Ağaç Destanı Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi isimlerin yer aldığı Kara Ağaç Destanı 23 Şubat Cuma günü saat 20:00’de TRT 1 ekranında seyirci ile buluşacak.