TRT dizisi Karaağaç'tan mesaj var! - Ekip Kayseri'ye geldiği için pişman mı?

TRT kanalında yayına verilen Karaağaç dizinde Kayseri Soğanlı Vadisi izleyiciyle buluşuyor. Set ekibinden Kayseri'ye mesaj var. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde....

TRT dizisi Karaağaç'tan mesaj var! - Ekip Kayseri'ye geldiği için pişman mı?

TRT'de izleyiciyle buluşan Soğanlı Vadisi ilgileri üzerine çekiyor. Kayserili halka teşekkür eden set ekibi diğer yapımcıların da bu bölgeyi görmesi gerektiğini söyledi. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ilçede çekilen Karaağaç dizisinin set ekibini ziyaret etti. Set görevlisi burada Cıngı ve Taşyapan ile birlikte dizi ve bölgeye dair konuştu.

TRT dizisi Karaağaç'tan mesaj var! - Ekip Kayseri'ye geldiği için pişman mı?

Set ekibi görevlisi şunları söyledi: ''Çekimler iyi gidiyor. Bölge de iyi, vatandaşlarımız da çok kıymetli karşılıyor. Sizler de desteğinizi hiçbir zaman esirgemiyorsunuz. Her zaman ziyaretimizde bulunuyorsunuz. Bu memleketin birçok yerinde çekim yaptık ama bende şahsen ilk defa böyle bir coğrafyada farklı bir masalsı bir yerde çekim yapmanın şansını yaşıyorum işin açıkçası. Bunu seyirciyle de buluşturmak bizim için çok kıymetli. Her geçen gün artan bir kitlemiz var. Seyircimiz var. Huzurla sevgiyle izleyebilecekleri bir program. Küfürün olmadığı hakaretin olmadığı, şiddetin olmadığı bir yerde böyle huzurlu bir yerde, böyle keyifli bir yerde, korunmuş bir yerde, böyle bir projeyle buluşmak bizim için de çok kıymetli. Umarız olduğu yerde başarısını kat be kat arttırarak sizlerin desteğiyle, sizlerin güler yüzüyle, buradaki halkın güzel muhabbetiyle yolculuğumuz açık ve daim olsun öyle bakıyoruz.  Umarız iki üç sene burada olabiliriz. Diğer yapımcı arkadaşlarımızın buraya da gelmesi gerekiyor. Sadece dizi anlamında değil belgeselde de gelebilirler. Sinema filmlerinde gelebilirler. Çünkü birçok bölgeyi sanki tek bir yerde çekiyorsunuz gibi. Urfa diyebilirsiniz, Mardin diyebilirsiniz, Ürgüp diyebilirsiniz zaten Soğanlı Yeşilhisar, bu taraflar kendi başına bir kültür. Hakikaten biz yolda her geçtiğimiz farklı bir duyguyu görüyoruz Toprağından, taşından, ruhundan vatandaşından, çobanından, köylüsünden. Muazzam bir yer. Biz çok keyifle çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi 4. bölümü çekiyoruz. Reytinglerimiz git gide artıyor. Gönül Dağı'nı da biz çekmiştik.''

Cıngı da, ''Kayseri Kapadokyası diyebileceğimiz Soğanlı yıllara sârî çalışmalar neticesinde dünyaya açılıyor.'' dedi.

TRT dizisi Karaağaç'tan mesaj var! - Ekip Kayseri'ye geldiği için pişman mı?

Soğanlı'da balon uçuşlarının iki yıldır yapıldığını belirten Cıngı, yerli ve yabancı turistin keyifli anlar geçirdiğini kaydetti.

Cıngı set ekibine ilişkin, ''Onlar filmcilik tekniği açısından burası keşfedilmemiş muhteşem bir yer diyorlar. Kendilerinden dinleyelim.'' ifadesini kullandı.