Trafikte feci bir şekilde can verdi

Kocaeli'nde öğretmenlik yapan Kayserili öğretmen Orhan Gündoğdu, yaya halindeyken Başiskele İlçesinde bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kayseri'de son yolculuğunda uğurlanan Başiskele, sevenlerini yasa boğdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Trafikte feci bir şekilde can verdi

Kayserili öğretmen Orhan Gündoğdu, trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kocaeli’nde öğretmenlik yapan Gündoğdu, Başiskele ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Kayserili meslektaşları da Gündoğdu’nun acı haberiyle sarsıldı. Olay yerinde can veren Orhan Gündoğdu için öğretmen meslektaşı Mehmet Koltuk, ‘Sen benim abim kardeşim reisimdin. Hikayemiz bitmemişti daha..Yalnız bıraktın gittin beni olmadı bu olmadı be Kocareisss’ diye üzüntüsünü dile getirdi.

Trafikte feci bir şekilde can verdi

51 yaşında hayata veda eden Gündoğdu, Kayseri’de Hulisi Akar Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi hayata uğurlandı. Cenazeye ailesi, öğretmen arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Eğitim camiasının sevilen isimlerinden merhum Orhan Gündoğdu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.