Tomarza'dan aday adaylığını açıkladı!

İlker Yılmaz AK Parti'den Tomarza belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. Yerel seçim günü yavaş yavaş yaklaşırken isimler aday adaylığını açıklamaya başlıyor. Peki İlker Yılmaz kimdir? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Tomarza'dan aday adaylığını açıkladı!

İlker Yılmaz AK Parti'den Tomarza belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Yerel seçimlere doğru ilerlerken aday adayı isimler de belli olmaya başladı. Önümüzdeki aylarda partilerin seçim kampanyasına hız vermesi bekleniyor.

Tomarza Belediye Başkanlığı için de Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi İdari İşler Müdürü İlker Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Yılmaz, 'Doğmuş olduğum topraklara en iyi hizmeti getirmek için Tomarza Belediye Başkanlığına aday oldum. İlerleyen zamanlarda ise projelerim ile hemşerilerimin karşısına çıkacağım.' dedi.

1980 yılında Tomarza ilçesinde doğan İlker Yılmaz, ilk ve ortaokulu da Tomarza ilçesinde tamamladı. Öğrenim hayatına Kayseri merkezinde devam eden Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Yılmaz, 2001 Yılında Kayseri Adliyesinde çalışmaya başladı. 2019 yılından beri de Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi İdari İşler Müdürü olarak görev yapıyor.