Tok: 'Liderimizin emrindeyiz'

MHP İl Başkanı Serkan Tok, partisinin 13. Olağan Kurultayı ile ilgili yaptığı açıklamasında, 'Kayseri teşkilatları 40 delegesiyle Liderinin izinde ve emrinde olacaktır.' dedi.

Tok: 'Liderimizin emrindeyiz'

Tok, parti binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, MHP lideri Devlet Bahçeli 'nin kurultayda tek aday olarak yer alacağını belirterek, Kayseri teşkilatları olarak Bahçeli 'nin yanında yer aldıklarını ifade etti. Tok, "Kayseri teşkilatları olarak "Birlik varsa düzen vardır, dirlik varsa istikrar vardır." şiarıyla, beka söz konusu olduğunda "Canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri vardır" diyen Liderimiz Devlet Bahçeli 'nin daima bir adım gerisinde olduğumuzu tekrar ediyor, Perşembe günü gerçekleşecek kurultayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak 'tan niyaz ediyorum." dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI 'NA BAĞLIYIZ"

Ayrıca, MHP olarak Cumhur İttifakı 'nın bağlılıklarını da dile getiren Tok, "Cennet vatanımızın sigortası, bölücü odakların daimi can düşmanı olan partimiz, yarım asırlık geçmişi ile 18 Mart 'ta yeniden şahlanacak ve 2023 'ün 'Lider ülke Türkiye 'sine damgasını vuracaktır. Türk Milleti 'nin şerefli mensupları, 18 Mart 'ta bir kez daha MHP kadrolarının bölünmez bütünlüğümüzün sigortası olduğuna şahit olacaktır. Ve ne kadar hain varsa, MHP 'nin birlik ve beraberlik misakına şahit olarak 18 Mart 'ta bir kez daha zelil olacaktır. 'Fert yoktur, cemiyet vardır; hak yoktur vazife vardır ' düsturuyla Türk Milleti 'nin beka mücadelesinde yol başçı olan Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı 'na olan bağlılığı ile bir kez daha güç tazeleyecek, kazanan Türkiye olacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi