TOGG'un Yeni Modelini Kayserili İsim Tanıttı

Kayserili İş Adamı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG'UN yeni modelini inceleyerek, bilgilendirmelerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

TOGG'un Yeni Modelini Kayserili İsim Tanıttı

Kayserili İş Adamı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte TOGG'un yeni modeli T10F'i inceledi.

TOGG'un Yeni Modelini Kayserili İsim Tanıttı

T10F ile gurur duyduğunu belirten TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, planlarının TOGG’un yeni modeli T10F’i 2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşturmak olduğunu belirtti.

Yerli ve Milli TOGG’un yeni modelini inceledikten sonra açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, konuya ilişkin; ‘Yeni modelimiz T10F gurur verici. Küresel teknoloji markamız Togg’un yeni modeli#T10F’i Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte inceledik. Gururlandık. Yeni modelimiz T10F Türkiye’de ilk defa TOBB 80. Genel Kurulumuzda sergilendi. Büyük ilgi gördü. Planımız, yeni modelimiz T10F’i 2025 yılı içerisinde önce Türkiye’de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşturmak.’ dedi. 

TOGG'un Yeni Modelini Kayserili İsim Tanıttı

Rifat Hisarcıklıoğlu sözlerine, ‘Bir kez daha ifade etmek isterim ki; verdiğimiz sözü yerine getirmek adına çıktığımız bu yolda bize güvenen, yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu başarı, milletimizin başarısıdır.’ İfadeleri ile son verdi.