Togg Erciyes'e Çıktı!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg Erciyes'e çıktı! Togg'un Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlediği etkinlik, karla kaplı yollarda araç kullanma fırsatı sunarak ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Togg Erciyes'e Çıktı!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg Erciyes'e çıktı! Togg'un Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde düzenlediği etkinlik, karla kaplı yollarda araç kullanma fırsatı sunarak ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 

Togg'un T10X modeli, Erciyes'te karda sürüş deneyimini sezon sonuna kadar tüm vatandaşlara yaşatacak. Türkiye'nin ilk yerli otomobili üreticisi TOGG, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde karda sürüş deneyimi sunuyor. Sezon sonuna kadar devam edecek olan etkinlik, hem otomobil tutkunlarını hem de doğa severleri buluşturmayı hedefliyor.

Togg Erciyes'e Çıktı!

TOGG'un T10X modelinin, Erciyes Kayak Merkezi’nde düzenlediği etkinlik, karla kaplı yollarda araç kullanma fırsatı sunarak ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Katılımcılar, Togg'un elektrikli araçlarıyla karla kaplı pistlerde sürüş yapmanın heyecanını ve keyfini yaşayacaklar.

Bu özel etkinlik, Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un teknolojik üstünlüğünü ve sürüş performansını test etme imkânı sunarken aynı zamanda doğa ile iç içe eğlenceli bir gün geçirme fırsatı da sunacak.