Tercih dönemi başlıyor: ERÜ isteyenler dikkat!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) YKS tercihleri öncesi stant açıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Tercih dönemi başlıyor: ERÜ isteyenler dikkat!

Erciyes Üniversitesi, bu yılki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih dönemine giren öğrencilere yönelik rehberlik hizmetleri sunmak amacıyla bir tercih standı açtı.

Kayseri Park AVM’de bugün kurulacak stant, 10.00 – 22.00 saatleri arasında 6 Ağustos’a kadar rehberlik edecek.

ERÜ tercih standı, YKS tercihleri öncesi öğrencilerin üniversite bölümleri, kontenjanları, taban puanları ve diğer tercih süreci detayları hakkında bilgi alabilecekleri bir platform oluşturmayı amaçlıyor. 

Görevliler, öğrencilere birebir danışmanlık yaparak, kariyer hedeflerine uygun olan programları belirlemelerine yardımcı olacaklar.

Öğrenciler, tercih stantlarının yanı sıra, üniversite internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını da takip ederek bilgi sahibi olabilir.

YKS tercihleri için başvuru süresi, 27 Temmuz’da başlayacak ve 8 Ağustos tarihinde sona erecek. Öğrenciler, tercihlerini belirlerken Erciyes Üniversitesi'nin tercih stantları ve diğer rehberlik imkanlarından faydalanarak en uygun tercihi yapma fırsatı bulacak.

Öte yandan, aday öğrenciler, tercih sürecinde, üniversite ve bölümlerle ilgili ERÜ akademisyenlerinden bilgi alabilecek.

Bölümlere ait irtibat numaraları aşağıdaki gibidir.