Taşyapan: Üreten çiftçilerimizin yanındayız

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, üreten çiftçilerin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Taşyapan: Üreten çiftçilerimizin yanındayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Üreten, üretmeyi seven çiftçilerin her zaman yanında olacaklarını ifade ederken, tarım arazilerine giden ana arterleri bu yılki çalışmayla birlikte toplamda 35 km olarak tamamladık" dedi.

Tarımdan turizme, eğitimden sağlığa kadar bir çok yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Halit Taşyapan, "Üreten, üretmeyi seven ve bununla geçimini sağlayan çiftçilerimiz için arazi yollarımızı sathi kaplama asfalt ile konforlu hale getiriyoruz diyen Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Tarım arazilerine giden ana arterleri bu yılki çalışmayla birlikte toplamda 35 km olarak tamamladık. Vatandaşlarımıza, üreten çiftçimize hayırlı olsun” dedi.

Taşyapan: Üreten çiftçilerimizin yanındayız

MEMDUH BAŞKANA TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür eden Halit Taşyapan, “Yolların asfaltlanmasında hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ’a ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum” sözlerini tamamladı.