Tartışma yaratan o pozisyon: Ofsayt mı değil mi?

Kayseri amatör futbol liglerinde hafta sonu oynanan Kayserigücü - Akkışlaspor müsabakasında yaşanan ofsayt pozisyonu tartışma yarattı. Kayserigücü FK, yan hakeme büyük tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Tartışma yaratan o pozisyon: Ofsayt mı değil mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Süper Amatör Küme'de 21 Ocak Pazar günü Erkilet Stadı'nda oynanan Kayserigücü - Akkışlaspor müsabakası 2-1 Kayserigücü üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakada yaşanan bir ofsayt pozisyonu tartışmaları da beraberinde getirdi.

Müsabakakada 1-0 geriye düşen Kayserigücü, daha sonra 2 gol birden bularak sahadan 2-1 galip geldi. Kritik bir üç puanı hanesine yazdıran Kayserigücü zirve takibini sürdürdü.

Maçın 58. dakikasında Eren Cem Çelebi ile 1-0 öne geçen Akkışla Gençlikspor'un bu golü büyük tartışma oluşturdu. Kayserigücü kalecisi bu pozisyonda ceza sahası dışına kadar çıktı ve uzaklaştırmak istediği top Akkışlalı oyuncuya çarparak en uçta yer alan Eren Cem Çelebi'ye geldi. Pozsiyon sonrası ilerde topla buluşan Eren topu boş ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Kayserigücü FK, maçı çevirmiş olsa da bu pozisyonda yan hakemin ofsaytı görmemesi nedeniyle büyük bir tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüye de çok sayıda yorum geldi. Pozisyonun ofsayt olduğu yönünde görüşler bildirildi.