Taraftar o futbolcudan vazgeçemiyor!

Kayserispor'un en vefalı futbolcularından Dimitrios Kolovetsios, liderlik vasfı ve genç oyunculara olan desteğiyle dikkat çekiyor. Taraftarlar, Kayseri'yi çok seven Kolovetsios'un, futbolculuk kariyerinin ardından teknik ekipte yer almasını istiyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Taraftar o futbolcudan vazgeçemiyor!

Kayserispor’a, 2020 yılında transfer olan Dimitrios Kolovetsios, takımın en vefalı oyuncuları arasında başı çekiyor.

Yunan stoper, sahadaki hırs ve isteğinin dışında genç oyuncularla da yakından ilgileniyor. Bu da spor kamuoyunda büyük takdir topluyor. Oynamadığı zamanlarda küsmeyen ve görev verildiğinde de tüm gayretini sahaya yansıtan Kolovetsios, Sarı-Kırmızılı takıma Panathinaikos’tan transfer oldu.

Taraftar o futbolcudan vazgeçemiyor!

Liderlik onun ruhunda var

Liderlik vasfından dolayı Başkan Ali Çamlı, kaptanlık görevini ona layık gördü. Dimitrios Kolovetsios’un, Kayserispor’da sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor. Yaşının ilerlemesine rağmen antrenman disipliniyle gençlere örnek olan Yunan defans oyuncusu, Majid Hosseini ve Julian Jeanvier’in yokluğunda Arif Kocaman ile birlikte ter döktü.

Taraftar o futbolcudan vazgeçemiyor!

Taraftarın gözdesi oldu

Taraftarlar, geçtiğimiz yıllara oranla ikili mücadelelerde biraz yavaş kalan Kolovetsios’u, futbol kariyerinin ardından teknik ekipte görmek istiyor. Son derece efendi ve ahlaklı bir yaşam sürmesinden dolayı Kayseri’de çok sevilen Kolovetsios da, Kayseri’yi ve Kayserispor taraftarını çok sevdiğini belirterek, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

Taraftar o futbolcudan vazgeçemiyor!

Gençlere örnek oluyor, yol gösteriyor

Kolovetsios, saha içindeki mücadeleci yapısının yanı sıra, genç oyuncularla yakından ilgilenmesiyle dikkat çekiyor. Onlara ağabeylik yapan, gelişimlerinde tecrübelerini aktararak yön gösteren Yunan futbolcu, takım içinde saygı ve sevgiyle anılıyor. Genç oyuncular da, Kolovetsios’un tecrübelerinden faydalanarak kendilerini geliştirme fırsatı bulurken, Yunan stopere büyük sevgi besliyor.