Taraftar bu habere çok üzülecek – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Julian Jeanvier, Carlos Mane ve Majid Hosseini, Asya ve Avrupa Kupa maçları için ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Bu oyuncular Sivasspor maçında yer alacak mı? Teknik direktör Recep Uçar, bu önemli eksiklerin yerine hangi oyunculara şans verecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Taraftar bu habere çok üzülecek – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da Julian Jeanvier ve Carlos Mane, Gine Milli Takımı'na, Majid Hosseini ise İran Milli Takımı'na davet edildi.

Bu futbolcular hangi maçlarda forma giyemeyecek? Taraftar bu sorunun yanıtını arıyor. Afrika Kupası 11 Ocak'ta, Asya Kupası da 12 Ocak'ta başlayacak. Ancak bu durum, Sarı-Kırmızılı takım için Sivasspor maçı öncesinde önemli bir handikap oluşturuyor.
Jeanvier ve Mane, Afrika Kupası'nda Gine adına mücadele edecek. Hosseini Asya Kupası'nda İran forması giyecek. Kayserispor’da bu üç oyuncunun yokluğu fazlasıyla hissedilecek. Teknik direktör Recep Uçar'ın, bu oyuncuların yokluğunda nasıl bir kadro tercih edeceği merak ediliyor.

Sarı-Kırmızılı ekipten yapılan açıklamaya göre 'Asya Kupası ve Afrika Uluslar Kupasına katılacak olan Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve Carlos Manebaşarılar dileriz' denildi.

Bu oyuncular Sivasspor maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Jeanvier, Mane ve Hosseini'nin yokluğunda genç oyunculara şans doğacak. Jeanvier, her ne kadar da çok fazla forma şansı bulamamış olsa da takımda yaşanan sakatlıklar sonrasında aldığı sürede önemli katkılar sağladı. Mane ise bu sezon formsuz bir gurafik çizdi, ama sonradan aldığı süre içinde yer yer katkı sağladı. Diğer yandan Hosseini ise defansın en önemli ismi olarak dikkat çekiyor. Bu oyuncunun yokluğunda Kayserispor'u defans olarak büyük sıkıntı bekliyor. Hosseini'in yerine Dimitrios Kolovetsios'a şans verilmesine kesin gözle bakılıyor.