Taraftar 17 gün uzak kalacak! - Kayserispor Haberleri

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası bugün oynanacak olan karşılaşmalar ile sona erecek. Lige 2 haftalık milli ara verilecek. Kayserispor da 3 Nisan'a kadar maç yapmayacak. Kayserisporlu taraftarlar Kayserispor'dan 17 gün uzak kalacak. Detaylar haberimizde...

Taraftar 17 gün uzak kalacak! - Kayserispor Haberleri

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşılaşacak. Aday kadroya çağırılan isimler yarın Riva'da toplanacak.

Milli takımımız 22 Mart Cuma günü saat 22:45'te Macaristan ile Puşkan Arena'da karşılaşacak. 26 Mart Salı günü ise yine aynı saatte Avusturya ile Ernst Happel Stadyumu'nda karşılaşacak.

Süper Lig'in 31. haftası ise hafta içerisinde oynanacak. Henüz program açıklanmazken, TFF'nin sitesinde bütün maçlar 3 Nisan olarak gözüküyor. Birkaç gün içerisinde programı açıklaması beklenen TFF'nin 31. hafta maçlarını 2, 3, 4 Nisan tarihlerinde oynatması bekleniyor.

Kayserispor milli araya Alanyaspor yenilgisiyle ve 36 puanla girdi. Ligde kritik bir noktada yer alan Sarı-kırmızılı ekip, milli ara dönüşü evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Bu müsabakada kart cezalısı olan Arif Kocaman ile Bilal Bayazıt yer almayacak. Sakatlığı bulunan Hosseini'nin de bu maça kadar iyileşmesi bekleniyor. Ameliyat olan Antony Uzodimma'nın da yabancı sınırından dolayı lisansı donduruldu.