Talasgücü Belediyespor o transferi duyurdu! - İmza töreni ne zaman?

Trendyol 1. Lig ekibi Altayspor'dan Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk'ü kadrosuna katan Talasgücü Belediyespor bu transfer video ile duyurdu. İbrahim Öztürk için yarın Talas Belediyesi'nde imza töreni yapılacak.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Talasgücü Belediyespor o transferi duyurdu! - İmza töreni ne zaman?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye profesyonel liglerinde 20 yılı aşkın süredir birçok takımda forma giyen ve önemli şampiyonluklar elde eden Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk, TFF 3. Lig ekiplerinden Talasgücü Belediyespor ile anlaşma sağladı.

İbrahim Öztürk için yarın saat 11:00'de Talasgücü Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Yalçın’ın katılımıyla Talas Belediyesi'nde imza töreni gerçekleştirilecek.

Talasgücü Belediyespor bu transferi paylaştığı video ile duyurdu. Videoda İbrahim Öztürk'ün oynadığı takımlar ve büyük başarılarından kesitler yer aldı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, 'Büyük Kaptanımız İbrahim Öztürk’ün imza töreni yarın (01.02.2024) saat 11.00’da Onursal Başkanımız Sayın Mustafa Yalçın’ın katılımıyla Talas Belediyesi'nde gerçekleştirilecektir' denildi.

Deneyimli futbolcu İbrahim Öztürk, resmi futbol hayatına 2002-2003 sezonunda Kayserispor ile başladı. Daha sonra birçok Süper Lig ve 1. Lig takımlarında forma giyen Öztürk, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Daha sonra 2016-2017 sezonunda Sivasspor'un 1. Lig’deki şampiyon kadrosunda bulunan Öztürk, sonraki sezon ise Altayspor’un 2. Lig’den 1. Lig’e yükseldiği şampiyon kadroda yer aldı. Türkiye’de 3 farklı profesyonel ligde şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu İbrahim Öztürk, 1981 Kayseri doğumlu...