Talasgücü Belediyespor'da şok gelişme…

TFF 3. Lig'de bu sezon ilk kez mücadele eden ve ilk yılında kalıcı olmayı başaran Talasgücü Belediyespor'da teknik direktör Halil Aslan, yeni sezonda takımda olmayacağını ve antrenörlük görevini bırakacağını açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde...

Talasgücü Belediyespor'da şok gelişme…

Kayseri’de bir TV kanalına konuşan Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekip ilk kez mücadele ettiği 3. Ligi 34 puanla 11. sırada bitirirken,  ilk sezonunda kalıcı olmayı başardı. Takımın deneyimli hocası Halil Aslan yeni sezonda takımda olmayacağını ve antrenörlüğü bırakacağını söyledi.

'Çocuğumla ilgilenemedim'
Deneyimli teknik adam Halil Aslan, 9 yıl boyunca çalıştığı Talasgücü Belediyespor’u Süper’den 3. Lig’e kadar çıkardıklarını bu süre zarfında çocuğuyla dahi ilgilenemediğin ifade ederek. 'Artık yoruldum. Gerçekten 9 yıl boyunca çalıştık. Sıfırdan başlayıp Süper Amatör’den 3. Lig’e çıktık ve ligde kaldık. Şimdi ben 45 yaşındayım. Kendi çocuğuma hiç zaman ayıramadım. Çocuğum 14 yaşında. 9 yıldır çocuğumla hiç ilgilenemedim. Hep başkalarının çocuklarıyla ilgilendim. Bu işi artık profesyonel bir ligde sadece tek bir profesyonel hocayla devam ettirmeliyiz. Çünkü benim iki işim var, hem kendi işim hem de Talasgücü. İkisi de bazen yarım kalıyor.' şeklinde konuştu.

Talasgücü Belediyespor'da şok gelişme…

'Talasgücü her zaman kalbimde olacak'
Antrenörlük hayatının sonlandırmak istediğini belirten Aslan, kendisine destek olanlara teşekkür ederek, 'Antrenörlük hayatımda beni oraya getiren başta Mustafa Palancıoğlu başkanım olmak üzere, Mustafa Yalçın başkanım da destek verdiler. Kulüp başkanları Mustafa İnceok, Osman Nalbant ve özellikle Yunus İloğlu da bana destek oldular. Yunus İloğlu benim öz kardeşim gibidir. Birlikte yola çıktık, başardık ve zorluklar yaşadık. Ama bundan sonra Talasgücü her zaman kalbimde ve içimde olacak. Bu değişmez. Orada olup olmamam bir şeyi değiştirmez. Herhangi bir ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olacağım. Her zaman destek vereceğim. Ama artık antrenörlük hayatımı sonlandırmak istiyorum.' ifadelerini kullandı.