Talas paraşüt alanında etkinlik var!

Kayseri Zafer Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100. Yılını coşkuyla kutlamak için etkinlik düzenliyor. Kayseri'de siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar her birim 29 Ekim'i coşkuyla kutlamak için sabırsızlanıyor. Peki etkinlik nedir? Nerede ve saat kaçta gerçekleşecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde….

Talas paraşüt alanında etkinlik var!

Kayseri Zafer Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını coşkuyla kutlamak üzere etkinlik düzenledi. 29 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Talas Paraşüt İndirme Alanı, bu özel anlam taşıyan günde Kayserilileri ağırlayacak.

Etkinlik, Kayseri'deki Cumhuriyet sevgisinin ve milli birliğin bir ifadesi olarak dikkat çekiyor. Talas Paraşüt İndirme Alanı, etkinliklerde bilinen popüler bir mekanda olurken burada vatandaşların bayraklarını ve sandalyelerini alarak marşlar ve türküler söylemek için toplanacak.

Talas paraşüt alanında etkinlik var!

Katılımcılar, Cumhuriyet coşkusunu en üst seviyede hissederek, birlik ve beraberliğin tadını çıkaracakları etkinlik için Talas Paraşüt İndirme Alanı'nda buluşacak.

Kayseri Zafer Partisi İl Başkanlığı’nın X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ‘Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamak için, bayraklarımızı ve sandalyelerimizi alıp marşlar ve türküler söylemek için toplanıyoruz.’ ifadelerine yer verildi.