Taksicilikten Muhtarlık Adaylığına Yolculuk

Kayseri'nin sevilen taksicilerinden İnci Göktepe, taksicilik mesleğinden edindiği deneyimle Yakut Mahallesi muhtar adaylığına talip oldu. Biz de İnci hanımla bu süreci konuştuk. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Taksicilikten Muhtarlık Adaylığına Yolculuk

Kayseri'nin sevilen taksicilerinden İnci Göktepe, taksicilik mesleğinden edindiği deneyimle Yakut Mahallesi muhtar adaylığına talip oldu. İki çocuk annesi, doğma büyüme Kayserili İnci Hanım, taksicilik mesleğine abisinin desteğiyle adım attı.  Biz de İnci hanımla Kayseri Anadolu Haber olarak bu süreci konuştuk.

Taksicilikten Muhtarlık Adaylığına Yolculuk

Mahalle sakinlerinin güvenini kazanan İnci Hanım, muhtar adaylığını açıklarken, mahalledeki eksiklikleri giderme arzusuyla hareket ettiğini belirtiyor. Muhtar adaylığını duyan mahalle sakinlerinden gelen olumlu tepkiler, İnci Hanım'ın halk nezdindeki güvenini ortaya koyuyor.

İnci Hanım, taksicilik mesleğindeki avantajlarıyla mahalle sakinlerinin güvenini kazandığını belirterek, muhtarlık sürecinde de aynı güveni sürdürmeyi hedefliyor. Mahalledeki eksiklikleri gözlemleyip çözüm önerilerini sunarak, gelecekte belediye başkanlığına kadar uzanan bir siyasi kariyere odaklanan İnci Hanım'ın enerjisi ve kararlılığı dikkat çekiyor.

Taksicilikten Muhtarlık Adaylığına Yolculuk

Taksiciliği bırakıp bırakmayacağı konusunda henüz net bir karar vermeyen İnci Hanım, önceliğinin muhtarlık görevini layıkıyla yerine getirmek olduğunu ifade ediyor. İnci Hanım, seçim sonrasında mahallesine hizmet etmeye devam ederek, güzel haberlerin habercisi olmayı amaçlıyor.

Seçimi kazanırsa eğlenceli bir parti ile mahalle sakinleriyle bir araya gelmeyi planlayan İnci Hanım, olumlu enerjisi ve halkla iç içe olma çabasıyla dikkat çekiyor.

Taksicilikten Muhtarlık Adaylığına Yolculuk

Muhtar adaylığı sürecinde başarılar dileyen İnci Hanım, seçmenlere teşekkür ederek, 'Halk kimi isterse o olacak. Ben bir yola çıktım ve dönmeyi düşünmüyorum' diyor.